Jobba hos oss

Vi, på Norrköping Vatten och Avfall, ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det släpps ut i naturen igen. Vi ansvarar också för att allt hushållsavfall som uppkommer i kommunen samlas in och behandlas på ett miljöriktigt och kostnadseffektivt sätt. Bolaget bygger även bredband via fiber i Norrköpings kommun.

Vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, din arbetsmiljö och din arbetsdag. På Norrköping Vatten och Avfall arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och att alla ska känna att de har utvecklande och engagerande arbetsuppgifter. En hjälpsam, trevlig och öppen atmosfär är något som kännetecknar både oss som bolag och branschen i stort.

Vi kan även erbjuda dig företagshälsovård med regelbundna hälsoundersökningar, ersättning för friskvårdsaktiviteter, träning, samt generös inställning till kompetensutveckling.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Flexibla arbetstider och arbetstidsförkortning ger dig möjlighet att planera din arbetstid.

Vår vd Henrik Peterson blev nominerad till att bli Årets Hälsofrämjande chef år 2018. Otroligt roligt tycker vi. Läs mer om nomineringen här.

Till rekryteringskonsulter och annonsförsäljare

Vi förbereder våra mediaval noga inför varje rekrytering. Vi köper inte tjänster eller annonser under en pågående rekrytering varför vi undanber oss sådana kontakter.

Dela sidan: