Fiber till flerbostadshus

Att använda digitala verktyg och tjänster är för många lika självklart som elektricitet och rent vatten i kran. En snabb och säker uppkoppling är en trygghet, och gör livet enklare att leva.

Effektivt och smart

Idag används fibernätet främst till telefoni, internet och TV. Framtiden erbjuder även andra effektiva tjänster som att styra övervakningskameror, larm, porttelefon och fjärrövervakning av ventilation från din dator eller mobil. I vår installation av fiber så ingår att dina fastigheter kopplas ihop vilket kan underlätta i tjänster för drift och underhåll. Via kommunens öppna fiber får varje kund rätt förutsättningar för att forma sitt eget utbud av tjänster. Vad skulle underlätta för dig i framtiden?

Vårt erbjudande – Fiber till alla!

Norrköping Vatten och Avfall bygger fiber på uppdrag av Norrköpings kommun. Vårt mål är att alla norrköpingsbor ska få tillgång till en stabil, framtidssäkrad internetanslutning med hög kapacitet. När du väljer kommunens fiber är du en del av visionen om ökad tillgänglighet och bättre förutsättningar för företag och boende i hela Norrköpings kommun.

Full konkurrens – Spara pengar med öppet nät!

Vi har ett helt öppet fibernät med fri konkurrens där det är kunden som bestämmer vilket företag det är som sedan ska leverera tjänsterna TV, telefoni och internet. Vi, som nätoperatör, har valt att samarbeta med både mindre företag som till exempel Bahnhof och Bredband2, och de stora etablerade som till exempel Telia, Comhem och Bredbandsbolaget. Detta innebär för kunden att i vårt fibernät finns det många som är med och vill erbjuda ett så bra erbjudande på TV, internet och telefoni som möjligt, både nu och i framtiden.

Få en offert efter dina önskemål

Funderar du på att låta framtidens teknik flytta in i dina fastigheter? Välkommen att kontakta oss för en offert. Vi skräddarsyr installationen till dina flerfamiljshus och kan se till att alla hyresgäster får tillgång till bredband via fiber ända in i vardagsrummet.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att få mer information om vad vi kan erbjuda dig och dina fastigheter. Vi finns tillgängliga för alla dina funderingar kring utbyggnad av fiber. Berätta gärna din vision för oss så kan vi planera grävning och skapa samverkan med andra aktörer.

Emma Skanser

Telefon: 011-15 35 93
E-post: emma.skanser@norrkopingvattenavfall.se

Johnny Eriksson

Telefon: 011- 15 36 58
E-post: johnny.eriksson@norrkopingvattenavfall.se

 

För dig som äger ett flerfamiljshus med fiber

Informationsblad till din hyresgäster:

Informationsblad
Allmänna villkor fiberanslutning-Flerbostadshus

Dela sidan: