Akut vattenavstängning den 10 oktober på Sköldvägen

Publicerad 10 oktober 2017 kl 10:35

Uppdatering 2017-10-13 Vattenproverna ser bra ut så nu går det bra att använda kranvattnet som vanligt igen.

På grund av en akut vattenavstängning så är flera av våra kunder på Sköldvägen 1-36 och Hamndalsvägen 43 för närvarande utan vatten. Vi har placerat ut vattentankar vid Sköldvägen 2 och 34 där de boende kan hämta vatten, ta med ett kärl att ta vattnet i.

I samband med grävarbetet så kom det in en liten mängd sand i ledningen vilket gör att vattnet kommer vara missfärgat. Vi kommer att spola ledningsnätet för att få bort sanden.

Kokrekommendationer

Eftersom det kom in sand i ledningen så rekommenderar vi boende på Sköldvägen 1-36 och på Hamndalsvägen 43 att när vattnet kommer tillbaka koka sitt vatten för mat och dryck.I övrigt kan ni använda vattnet precis som vanligt vid dusch, bad och toalettspolning. Läs mer om kokrekommendationer här 

Det kommer ta minst tre dagar att få provsvar. Vi återkommer med information här på vår webbplats när det finns godkända vattenprover.

Vi kommer informera de berörda hushållen om kokrekommendationerna via sms och lapp i brevlådan. Vid frågor, kontakta vår kundservice på telefonnummer 011- 15 15 50.

 

 

Mer driftinformation

Dela sidan:

Mer driftinformation